Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 august 2015

Copil diagnosicat cu ADHD


dom.doc.am o intr ebare am un baiat de 9 ani si de la virsta de un an si opt luni a fost diagnosticat cu diagnosticul principal,,tulburare hiperkinetica cu deficit de atentie .qi=45.retard de limbaj imatur activitate dezorganizata impulsiv agresiv agitatie psihomotorie epilepsie generalizata simptomatica .ia tratament timonil sirop 7m dim 5m amiaz 5m seara risperidona de 1m o jumatate dim si o jumatate seara ,levomepromazin de 1m o jumatate dim ,o jumatate la amiaz si o jumatate seara . cu toate ca ia atitea medicamente tot e agitat toata ziua numai chiar dupa ce ia medicamentele la o ora dupa ce le ia este un pic molesit dar dispare molesala la o ora doua .eu cu toate cal duc la medic neurolog si la medic psihiatru si am povestit cu dumnealor sa ma trimita si in alta parte nu au vrut spunindumi ca nu se mai face bine niciodata dar am insistat sai facem un tomograf la cap poate ca are un cheag si poate sa fie operabil .dar tot nu mau trimis nicaieri . eu nu am avut si nu am relati pentru a cauta doc specealisti am intrat pe net si am dat de clinica asta .eu sunt de la sibiu dar daca ma ajutati si se poate rezolva ceva cu un medic specealist si pentru baiat as vrea sami dati un raspuns va rog frumos sanatate.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam sa consultati un medic neurolog pediatru pentru epilepsie, ca de exemplu pe dr. Cristina Pomeran de la spitalul Bagdasar din Bucuresti sau pe dr. Irina Florescu de la spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Legat de ADHD, noi personal nu credem in acest diagnostic si in niciun caz nu suntem de acord cu ideea de a administra medicatie psihiatrica unui copil atat de mic. Deficitul de atentie este un simptom al unei tulburari emotionale a copilului, care de cele mai multe ori, se datoreaza unor probleme pe care le au de fapt parintii si care doar se rasfrang asupra copilului. Va recomandam sa mergeti cu cel mic la un psiholog de copii sau de familie. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor