Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 iulie 2015

hemipareza stanga


am pus si eu o intrebare dar se pare ca mie nu vrea nimeni sa-mi raspunda chiar nu vrea nimeni sa-mi confirme ceea ce deja banuiam ? .. ca am parte de un medic incompetent


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, e dificil de emis o opinie privind tratamentul unui pacient pe care nu il cunoastem si nu i-am analizat nici documentele medicale, dar cel mai important este ca nu l-am examinat pe pacient. Nu ne putem asuma etichetarea negativa a unui medic, si cu atat mai putin in lipsa informatiilor despre care v-am povestit. Dar, pentru ca unul dintre drepturile fundamentale ale pacientului este cel la o a doua opinie, va asteptam oricand cu telefon pentru programare la medicul nostru neurolog. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor