Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 iunie 2015

palpitatii si tahicardie


Buna ziua. As vrea sa va intreb daca folosirea indelungata a xilometazolinei poate provoca palpitatii si tahicardie. Am deja 2 ani de cind folosesc acest medicament. Am fost la un medic orl cu mai mult timp in urma,dupa care am urmat tratamentul indicat de acesta dar fara nici un efect. In urma unei TC mi s-a pus diagnosticul de sinuzita maxilara cronica. Intre timp am facut si un examen usg a inimii care nu a depistat nici-un fel de afectiuni cardiace. Ce sa fac mai departe. Pslpitatiile apar aproape zilnic si uneori provoaca un disconfort foarte accentuat.( am facut si analizele la hormonii tiroidieni care la fel sunt in norma,si usg a glandei tiroide la fel e normala). Ma puteti ajuta cu careva sfaturi? Va multumesc anticipat. Cu mult respect pentru munca pe care o faceti...


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa vi se monteze un holter ECG care sa inregistreze grafic palpitatiile, pentru ca ulterior sa se poata trage o concluzie privind originea acestora, precum si maniera de tratament potrivita. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor