Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 ianuarie 2015

angioCT coronarian


Daca se poate efectua aceasta investigatie si cum ? Cu trimitere de la medic specialist sau nu ? Apartin de casa OPSNAJ, cat costa investigatia si daca este suportata (partial) de casa de asigurari. Mentionez ca daca este necesara folosirea unei substante de contrast stiu ca sunt alergic la iod.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate la noi nu se efectueaza angio CT coronarian. Alergia la iod poate reprezenta o problema majora, intrucat acesta este necesar pentru desfasurarea investigatiei. Va recomandam coronarografia, atat pentru superioritatea claritatii investigatiei - precizie de 100%, cat si pentru faptul ca se desfasoara cu regim de internare in timpul careia se poate aborda alergia la iod - substanta de contrast cu mai putin iod in compozitie, tratament cu antihistaminice, ATI. Pentru informatii, va rugam sa sunati la 0727 867 459.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor