Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 decembrie 2014

RMN-stent coronar ZETA 3.5X13mm


buna ziua, Pot efectua un RMN la coloana lombara daca am un stent tip ZETA 3.5X13mm implantat pe coronara dreapta in data de 13.05.2008 la Institurul C.C.Iliescu -FUNDENI.Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in principiu, stenturile coronariene nu impiedica desfasurarea in siguranta a investigatiilor RMN, dar este necesar sa informati medicul / tehnicianul despre existenta lor, iar daca exista rezistenta din partea acestuia, veti avea nevoie de o scrisoare medicala de la medicul care v-a efectuat angioplastia coronariana in 2008. Sanatate si Sarbatori Fericite!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor