Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 noiembrie 2014

aritmiile inimi


buna ziua sunt operat pe cord din anul1997 mi sa schimbat valva mitrala cu una mecanica (metalica) pana in 2012 nu am avut probleme doar cu unele episoade de dureri in piept in mana st.de spate.mi sa spus ca am avut angine pectorale si nevroze aceste episoade durau ca si timp câteva secunde pana la 1.....2 minute dar inima a aincrput sa bata neregulat am fost la control periodic am cerut sa mi se facă o monitorizare si analize mai amănunțite darmi sa dat de înțeles ca nu este cazul menționez ca in timpul zilei totul pare sa fie. in regula dar vine seara si începând de la ora 17 la 21...22 inima începe sa bata neregulat simțind bătăile in gat ..esofag. am făcut o. monitorizare holter daca este necesar va trimit electronic aceasta monitorizare ca si tratament iau metropolol..aspacardin dimsi seara indapamid aspenter la prânz sintrom seara sunt foarte neliniștit din cauza acestor disfuncționalități ale ritmului cardiac va rog mult spuneți.mi ce as mai putea face mulțumesc mult


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa va prezentati la un consult insotit de ecografie cardiaca pentru a va putea sfatui pertinent si corect medical. Puteti apela numarul de telefon 031 9300 pentru mai multe informatii si pentru programare.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor