Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 octombrie 2014

Interpretare RMN


Bună ziua! Mă numesc Cabaua Veronica şi am trimis pe data de 28.10.2014 un mesaj, urmând instrucţiunile dvs cu privire la trimiterea imaginilot RMN către d-nul dr. Nechifor, însă nu am primit niciun răspuns. Aş dori,vă rog,să ştiu dacă a fost primit sau nu , eu neprimind niciun mail de confirmare a dascărcării.Poate că este necesar să-l mai trimit o dată, dacă nu aţi primit mesajul meu. Vă mulţumesc pentru timpul acordat! Cu respect, V. Cabaua


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, d-na Cabaua. Dr. Nechifor a primit imaginile de la dvs., iar in cel mai scurt timp posibil veti fi contactata pentru a vi se face cunoscute concluziile - diagnostic si recomandari. Va multumim si va dorim multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor