Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 octombrie 2014

Scrisoare solicitare


Buna ziua!Am 47 de ani si am un singur copil.Eu si sotul meu ne-am dori un alt copil dar, pana acum nu s-a intamplat sa aiba loc fericitul eveniment.Acum 2 ani in urma m-am programat la o clinica( am avut o menstruatie prelungita de vreo 2/3 saptamani neabundenta).Medicul specialist din acea clinica, iin urma consultului de specialitate, conform scrisorii medicale, a constatat urmatoarele: ovarul dr.scleroatrofic, incapsulat lichidian;col fara leziune,incipient atrofic;anex.macro lez.stg.lipotimie.Ca diagnostic, medicul specialist a conchis ca este menometroragie,anemie sec.si amenoree inaugurala.Mi s-a recomandat un tratament cu DH secatoxin, Orgametril, Ferrro-folgamma si un altul cu Tinadozil, Zanocin.Am facut si testul Babes-Papanicolau,la "Diagnostic citopatologic rezultatul este negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna; inflamatie nespecifica moderata". Am facut si analiza de marker tumorali CA125-ECL, rezultatul a iesit de 20.25 mUI/ml (sub intervalul de referinta).Pentru 6 luni mi s-a mai recomandat sa iau Climen, dupa care, am renunat.Deoarece, luna aceasta mi-a intarziat menstruatia,ieri am fost la un consult ginecologic si urmare a ecografului facut medicul rexpectiv, mi s-a spus ca uterul este fibromatos si am, in afara uterului,un nodul istimic de 4-6 cm.Cu toate ca eu ma simt bine si am o stare de sanatate buna mi-a spus sa iau in calcul si o eventuala operatie(pe care eu nu mi-o doresc)intrucat nu am nici unul din simptomele descrise la acest diagnostic.Nu am dureri, nu am homoragii, samd Va rog din suflet sa-mi spuneti ce trebuie sa fac? Daca intr-adevar medicul respectiv ar fi dat o interpretare corecta, ecografului realizast, este tratabil uterul fibromatos si nodulul istmic (mi-a mai spus ca este si foarte greu operabil din cauza pozitionarii lui)fara vreo interventie chirurgicala? Eu nu am intredere chiar 100% in diagnosticul pus de acest medic si de interpretarea facuta dar, intreb daca mai pot avea un copil.Va multumesc!Cu deosebita consideratie, Gsbriela Voicu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este greu de dat un raspuns doar bazat pe relatarea dvs. Recomandarea este aceea de a va prezenta in Centrul nostru pentru o consultatie la un medic cu experienta si care intelege procedura de embolizare, dar care este si chirurg astfel incat sa poata privi situatia dvs. in ansamblul ei. Imediat dupa consultatia ginecologica va veti vedea cu Dr. Rares Nechifor, pentru o discutie in ceea ce priveste necesitatea aplicarii embolizarii precum si posibilitatea mentinerii unei sarcini.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor