Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 septembrie 2014

dureri


buna ziua. mentionez ca sunt dintr.un orasel si medicii sunt asa cum sunt....de aceea apelez si la parerea d.voastra....deci.. prezint dureri aproape zilnice sub clavicula stanga , la imbinarea claviculelor, gatul toata partea stanga si capul tot partea stanga pana spre ceafa...uneori durerea se prelungeste si spre bratul stang...mentionez ca durerea nu se prezinta simultan in toate aceste locuri ci aleatoriu....medicul de famili mi.a prescris doar antiinflamatoare, cardiologul mi.a zis ca nu am nimic la . inima....ce alte investigatii imi sugerati sa fac? va mult f f mult anticiipat. o zi buna .am34 ani


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, un medic ortoped sau rematolog v-au vazut? Acest ar trebui sa fie urmatorul pas, deoarece este posibil ca durerile si disconfortul sa vina de la coloana cervicala. In urma consultului - puteti apela la oricare dintre cei doi medici - acestia v-ar putea recomanda spre elucidarea diagnosticului un RMN de coloana cervicala. Sanatate si succes!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor