Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 iulie 2014

dureri de spate


de ce am dureri in zona lombara si uneori pe piciorul sting.mai am intepaturi in genunchi de nu ma pot apleca si de asemenea incheieturile din zona coloanei imi trosnesc foartew tare.ce poate fi?e grav?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu vom sti despre ce afectiune este vorba pana cand nu va vede un medic. Este recomandat, de asemenea, sa efectuati un RMN de coloana lombara pentru elucidarea cauzei durerilor. Posibil sa fie vorba de o hernie de disc; in acest caz, RMN-ul ne va preciza stadiul afectiunii precum si modalitatea cea mai buna de terapie: gimnastica medicinala, nucleoplastie ori alte procedee minim invazive, sau interventie chirurgicala.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor