Lasa-ne datele tale de contact si in cel mai scurt timp te vom contacta!
Sau contacteaza-ne tu!

Call Center 031 9300

Cardiologie interventionala: 0727.867.459

Radiologie interventionala: 0731.771.111
Contacteaza-ne
Call Center
031 9300

Intreaba medicul

Folositi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialisti intrebarile dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp posibil unul dintre specialistii nostri va va raspunde.

Introduceti o adresa de e-mail valida pentru a va confirma primirea raspunsului.

 • Mitraclip
  21 decembrie, 2014

  Buna ziua.
  Tatal meu a suferit un infarct miocardic acut pe 7 decembrie .In urma acestui infarc a ramas cu regurgitare mitrala severa.Sunt interesat de procedura Mitraclip ,dar mai ales cand s-ar putea interveni si cam cat ar costa o asemenea procedura?

 • Cochrane depolarization actively kin miscarriage.
  19 decembrie, 2014

  http://buyfinasteride-propecia.com/ - Generic Propecia Salbutamol http://zoloft-50mg-generic.org/

 • RMN-stent coronar ZETA 3.5X13mm
  19 decembrie, 2014

  buna ziua,
  Pot efectua un RMN la coloana lombara daca am un stent tip ZETA 3.5X13mm implantat pe coronara dreapta in data de 13.05.2008 la Institurul C.C.Iliescu -FUNDENI.Va multumesc.

 • Despre Aorta de portelan
  17 decembrie, 2014

  Buna zua,
  Tatalui meu in varsta de 75 ani i s-a descoperit in urma cu aproximativ o luna ca sufera de stenoza aortica sau aorta de portelan(cred ca acesta este termenul folosit).Va rog sa-mi comunicati daca se poate opera intrucat la Brasov si Tg Mures ni s-a comunicat ca nu se opereaza sau mai bine zis rata mortalitatii este de 90%.Sunt disperata si doresc un raspuns urgent.Mi s-a comunicat ca mai traieste in jur de 3 luni.

 • viciu cardiac
  15 decembrie, 2014

  Buna suntem din R.Moldova si catind informatie despre problema baeteluilui nostru de 1luna si citeva zile catind pe internet am gasit multa informatie la clinica dumneavoastra de cardiologie am trecut ecografia+ dopler tisular si avem uratorii parametri Situs-Solitus Axa -Normala Concordanta AV-VA -normala Aorta inel 8mm valva aortica functionala biscupida,ingrosatasi Valva mitrala supla Valva Triscupidiana normala A.Pulmonara dilatata Aorta ascendenta-14mm Crosa Ao-normala Istmul Ao normala Atriul sting-14mm Atriul dtrept-15/13mm Ventriculul sting Dtd-22mm Dts-13mm Vtd-16ml Vts-5ml FE-72% FS-39% Ventriculul drept Dtd-11mm pericardul normal Eco-dopler Aorta GPmax 61,0 Insuf- VMitrala GPmax 4,0 Insuf+ VTricusp GPmax 2,0 Insuf+ APulmon GPmax 4,0 Insuf+ Presiunea sistolica VD-40mmHg Concluzii Stenoza aortica valvulara,considerabila.Valva aortica functionala biscupida.Dilatare poststenoica a Ao ascendente Ventriculul sting este hipertrofiat.Canal arterial permiabil cu debit mic.FOP Parametrii functionali de pompa a inimii sunt normali.In Dopler tisular -velocitatile sistolice la nivelul inelului mitral sunt normale.Insuficienta mitrala de gr.1,triscupida de gr.1,pulmonarade gr.1. Hipertensiune pulmonara astai tot cei scris in raportul ecografic.doctore spunetimi va rog frumos ce se poate de facut in cazul ista. Multumim anticipat

 • Despre fibrom uterin
  15 decembrie, 2014

  Doresc sa stiu cat costa o embolizare la domnul DR Nichifor
  R ARES? Si , daca pot plati in rate, deoarece am un ajutor de handicap de 234 ron pe luna. Va voi trimite si scanat ecografia transvaginala, dupa rasp.dvs.Multumesc.

 • re: interventie indepartare filtru tip ALN vena cava
  15 decembrie, 2014

  Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie...?
  Fratele meu a fost implicat într-un accident de muncă în februarie 2014 si a fost spitalizat în Italia, Siena, unde, printre alte intervenții chirurgicale, i s-a introdus un filtru pentru prevenirea tromobozei, pe vena cavă, în zona abdominală, filtru de tipul ALN.
  Îmi puteti spune, va rog, daca efectuati astfel de interventii chirugicale - de scoatere/ indepartare a acestui tip de filtru?
  Va multumesc mult!
  Astept raspunsul dumneavoastra!

 • uter marit
  14 decembrie, 2014

  Am fost diagnostigata cu polifibromatoza uterina, uter marit. Unul din medicii mi-a spus c-as avea si endometrioza . Sunt total bulversata pentru ca mi s-a indicat scoaterea uterului si-a ovarelor. Am 44 de ani. Un al treilea medic mi-a indicat un RMN pentru zona abdominala , spunandu-mi ca nu poti indica scoaterea uterului doar dupa efectuarea unei ecogarfii si-a unui chiuretaj biopsic. As fi vrut sa-mi fac embolizare dar mi s-a spus ca n-are rost in situatia mea. Ce ma sfatuiti? Multumesc!

 • Tromboza venoasa profunda
  13 decembrie, 2014

  Buna ziua,
  As dori sa aflu daca in clinica dumneavoastra se efectueaza investigatii,respectiv tratament in regim de urgenta pentru TVP.
  Cu stima.

 • DSV
  12 decembrie, 2014

  Bebelusul meu s-a nascut cu DSV de 3 milimetri la inimioara ce ma sfatuiti sa fac? Astept un raspuns.Va multumesc

1 2 3 >  >>