Lasa-ne datele tale de contact si in cel mai scurt timp te vom contacta!
Sau contacteaza-ne tu!

Call Center 031 9300

Cardiologie interventionala: 0727.867.459

Radiologie interventionala: 0731.771.111
Contacteaza-ne
Call Center
031 9300

Intreaba medicul

Folositi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialisti intrebarile dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp posibil unul dintre specialistii nostri va va raspunde.

Introduceti o adresa de e-mail valida pentru a va confirma primirea raspunsului.

 • aritmiile inimi
  25 noiembrie, 2014

  buna ziua
  sunt operat pe cord din anul1997
  mi sa schimbat valva mitrala cu una mecanica (metalica)
  pana in 2012 nu am avut probleme doar cu unele episoade de dureri in piept in mana st.de
  spate.mi sa spus ca am avut angine pectorale si nevroze
  aceste episoade durau ca si timp câteva secunde pana la 1.....2 minute
  dar inima a aincrput sa bata neregulat
  am fost la control periodic am cerut sa mi se facă o monitorizare si analize mai amănunțite darmi sa dat de înțeles ca nu este cazul
  menționez ca in timpul zilei totul pare sa fie. in regula dar vine seara si începând de la ora 17 la 21...22 inima începe sa bata neregulat simțind bătăile in gat ..esofag.
  am făcut o. monitorizare holter
  daca este necesar va trimit electronic aceasta monitorizare
  ca si tratament iau metropolol..aspacardin dimsi seara
  indapamid aspenter la prânz
  sintrom seara
  sunt foarte neliniștit din cauza acestor disfuncționalități ale ritmului cardiac
  va rog mult spuneți.mi ce as mai putea face
  mulțumesc mult

 • batai neregulate ale cordului
  25 noiembrie, 2014

  buna seara
  sunt operat pe cord din anul 1996 decembrie
  nu. am avut probleme pana acum 2 ani când inima a început sa bata neregulat
  aceste simptome nu le am tot timpul
  se întâmpla zilnic dar mai puternic seara începând de la ora 7 si o tine pana in jurul orei 10 seara
  am făcut o monitorizare holter
  doctorul cardiolog spunandumi ca nu este periculos
  ca si tratament mi sa prescris
  metropolo aspacardin. dimineața si seara
  indapamid. aspenter la prânz
  sintrom seara
  va rog mult ajutatima ce as putea face in acest caz
  va mulțumesc mult

 • insuficienta mitrala usoara
  25 noiembrie, 2014

  Buna ziua,
  am 25 de ani si am fost la un control la cardiolog in urma unor dureri in zona inimii, cu amortirea bratului stang si dureri in piept. dupa o ecocardiograma si un EKG mi s-a depistat o usoara insuficienta mitrala.in continuare am aceleasi stari, dar medicul nu mi-a prescris vreun medicament. ce as putea lua ca sa scap de aceste dureri? multumesc!

 • Interventie tromboza vena cava inferioara
  24 noiembrie, 2014

  Buna ziua,
  Bunica mea in varsta de 83 de ani bolnava de cancer de corp uterin neoperat, tratata cu radioterapie a facut saptamana trecuta o tromboza pe vena cava inferioara. Momentan ia tratament anticoagulant. As vrea sa stiu daca exista la clinica dvs o optiune chirurgicala de tratament pentru ea. Daca da, va rog sa precizati riscurile si costurile acestei interventii. Multumesc anticipat

 • TRATAREA PROATATEI
  21 noiembrie, 2014

  CARE SINT METODELE DE TRATARE A PROSTATEI !

  Sfatul medicului:
  Buna ziua, in spitalul nostru se practica metoda minim-invaziva sau interventionala de tratament al adenomului de prostata, care presupune injectarea unor particule speciale, emboligene, in arterele ce alimenteaza cu sange adenomul de prostata. Ca si consecinta directa, adenomul de prostata isi micsoreaza dimensiunile in perioada imediat urmatoare iar simptomele generate de acesta se remit.
  Veti avea nevoie de rezultatele analizelor de sange PSA si PSA liber, uree, creatinina, INR, hemoleucograma completa, ecografie de prostata si de un consult initial la dr. Rares Nechifor pentru a se putea determina daca sunteti eligibil de a primi un astfel de tratament sau nu. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon 031 9300, tarif normal. Multa sanatate!

 • stenturi Cynergy II
  21 noiembrie, 2014

  Aceste stenturi sunt bioresorbabile ca stenturile Johnson& Johnson ? In doi ani dispar ,se dizolva ? Mi-am montat acum o saptamana la o clinica din Timisoara la dr. Miodar Sloveschi.

  Raspunsul pacientului:
  ...multumesc mult de tot. Multumesc.

 • embolizare fibrom
  21 noiembrie, 2014

  Buna ziua,
  As dori mai multe informatii pt acest subiect, in special un pret.
  Multumesc,

  Sfatul medicului:
  Buna ziua, puteti gasi o serie de informatii utile chiar in site-ul spitalului nostru: http://www.medicina-interventionala.ro/ro/procedura/embolizarea-fibroamelor-uterine. Pentru detalii ce nu se regasesc totusi in articolul mentionat mai sus, va rugam sa apelati 031 9300 - numar de telefon cu tarif normal. Multa sanatate

 • stent Synergy II
  20 noiembrie, 2014

  Mi sa spus ca sunt bioresorbabile,asta inseamna ca in doi ani dispar cum explicati mai sus ? Daca sunt inventate de doi ani de unde stiti ce se va intampla peste...10 ani ? Anticipati ?

  Raspunsul pacientului:
  AM INTELES ,scuzati intrebarea dar atunci cand trebuie sa faci o interventie delicata simti nevoia de raspunsuri necesare cresterii curajului interior de a face interventia.

 • proteza valvulara- RMN?
  20 noiembrie, 2014

  Am 64 de ani, iar in 2009 am avut o operatie de inlocuire a valvei aortice cu una mecanica SORIN Bicarbon 23mm. In urma cu 3 saptamani mi-a aparut o durere atroce la soldul ,coapsa si tibia stanga. Neurochirurgul insista sa fac RMN dar medicul radiolog nu imi recomanda decat pe proprie raspundere ,iar cardiologul mi-a spus ca este interzisa aceasta investigatie pentru mine. Acum neurochirurgul mi-a spus ca fara RMN nu se ocupa de mine. Este sigur pentru mine sa fac aceasta investigatie? Ce sa fac? Multumesc!

  Sfatul medicului:
  Buna ziua, nu, nu este sigura investigatia RMN pentru dvs. Undele electromagnetice ar putea afecta serios functionarea dispozitivului. Va recomandam un consult la dr. Rares Nechifor - medic primar radiologie intreventionala pentru a vedea in ce masura vapoate ajuta fara RMN. Pentru mai multe informatii, puteti suna la 031 9300 sau 0745 355 437.

 • EMBOLIZARE HEMANGION
  19 noiembrie, 2014

  Bună ziua!
  Mă numesc Dobrea Violeta şi am trimis pe data de 14.11.2014 un mesaj, urmând instrucţiunile dvs cu privire la trimiterea imaginilor RMN către dr. Nechifor, însă nu am primit niciun răspuns.
  Aş dori,vă rog,să ştiu dacă a fost primit sau nu , eu neprimind niciun mail de confirmare a dascărcării.Poate că este necesar să-l mai trimit o dată, dacă nu aţi primit mesajul meu.
  Vă mulţumesc!

  Sfatul medicului:
  Buna ziua, imaginile au fost decsarcate de catre dr. Nechifor iar raspunsul este ca momentan fetita este mult prea mica pentru a se interveni, iar tratamentul prin embolizare deocamdata nu este indicat, din cauza faptului ca hemangiomul cuprinde intreaga orbita a copilului.

1 2 3 >  >>